Alles wat je wil weten over een Lash Volume Lift

Lash volume lift

Je hoort het steeds vaker voorbij komen: een Lash Volume Lift. Menig vrouw is in de ban van deze nieuwe trend. Maar wat is het eigenlijk? In deze blog zetten wij de meest voorkomende vragen voor je op een rij.

Wat is een lash volume lift?

De Lash Volume Lift, ook wel LVL genoemd, is een behandeling die de natuurlijke wimpers krult zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. Het is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte, zowel korte als lange wimpers. Het mooiste resultaat wordt bereikt op middel-lange tot lange wimpers. Met de LVL techniek worden de wimpers optisch verlengd en worden ze gelift waardoor je een frisse en open blik krijgt. Het vraagt weinig onderhoud en is ideaal voor personen die allergisch zijn voor de lijm die gebruikt wordt bij wimperextentions.

Wat is het verschil met een wimperpermanent?

Met een lash lift voorkom je het gebruik van de schadelijke wimperkrultang die wordt gebruikt bij een permanent. Deze behandeling is dus niet schadelijk. Bij een wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers kunnen ontstaan of wimpers kunnen afbreken doordat de wortel niet genoeg voeding krijgt. Bij een lift is dit absoluut niet het geval.

De voordelen van de Lash Volume Lift

Blijft tot wel 6 weken zichtbaar Is onmiddellijk na de behandeling zichtbaar Geen wimperkrultang meer nodig Meer oogopslag, de ogen lijken groter Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen Weinig onderhoud nodig Voelt licht en natuurlijk aan Niet schadelijk voor de eigen wimpers De wimpers kunnen tevens gekleurd worden

Kan je nog steeds mascara dragen?

Je kunt alle soorten mascara en andere make-up gewoon blijven dragen na een lift. De make-up zal het resultaat en effect namelijk niet aantasten. Wanneer je een bril draagt, kan het wellicht wel vervelend zijn. Door de mascara kunnen de wimpers te lang worden waardoor ze tegen de glazen aankomen.

Hoe verzorg ik mijn lift het beste?

Het is belangrijk dat de wimpers de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Na 24 uur kun je de wimpers weer schoonmaken en borstelen. Er bestaan speciale lash foams die erg fijn zijn in gebruik. Ze voorkomen de ophoping van vuilrestjes met mogelijke ontstekingen als gevolg. Dagelijks gebruik hiervan is meer dan voldoende. Weetje: een Lash Volume Lift is heel goed zelf toe te passen mits je over de juiste techniek en kennis beschikt. Bij Perfect Eyelash worden diverse trainingen aangeboden zodat jij binnen de kortste keren zelf aan de slag kunt!