Breidt je assortiment uit

Wil je ook verzorgingsproducten, schoonmaakproducten, luchtverfrissers en huidverzorging aan kunnen bieden die natuurlijk zijn? Natrada is de groothandel verzorgingsproducten waar je deze producten kunt kopen, niet alleen voor drogisterijen maar ook voor natuurwinkels en speciaalzaken. De producten die je in de groothandel kunt kopen zijn uitsluitend van grote merken in Europa, een uitgebreid assortiment waar alleen gebruik is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Omdat steeds meer mensen ernaar vragen, wordt het aanbod steeds uitgebreider. Op de website van natrada.nl vind je niet alleen een ruim assortiment, zij leveren ook snel voor een zeer scherpe prijs.

Twijfel je of het wat voor je winkel is?

Als ondernemer wil je altijd eerst weten of natuurlijke producten goed lopen voor je een grote investering doet, met de groothandel verzorgingsproducten hoef je niet direct grote aantallen af te nemen. Bestel een maatwerk bestelling om te kijken of de natuurlijke producten aanslaan, om er vervolgens meer bij te kunnen kopen als dit het geval is. De meeste verzorgingsproducten zijn maar gedeeltelijk natuurlijk, bij Natrada kun je er zeker van zijn dat alle producten 100% natuurlijk zijn. Ieder ingrediënt wat is gebruikt komt uit de natuur, ook voor de geur worden er natuurlijke producten gebruikt. 

Groothandel verzorgingsproducten

Ook voor een heerlijke wijn

Naast de natuurlijke producten voor de verzorging, kun je ook in de groothandel terecht voor de lekkerste biologische wijnen. Wanneer we het hebben over een biologische wijngroothandel dan hebben we het over Natrada, wijnen van hoge kwaliteit die je bij elk gerecht kunt serveren. Of dit nu voor een kaasplankje is, of een uitgebreid diner met familie en vrienden. Heb je een supermarkt of slijterij en wil je de klanten ook verwennen met deze heerlijke biologische wijnen? Door in overleg te gaan met de groothandel, heb je altijd de wijnen binnen je assortiment die bij je klanten passen.