Corona en vakantie in eigen tuin

We zijn nu al een tijdje in onze corona-pandemie en reizen is nog steeds een ding. De kleuren van alle landen veranderen van dag tot dag en het is lastig om naar het buitenland te gaan. Je moet je vaak laten testen en een negatief testbewijs voor handen hebben. Veel mensen hebben daarom geen zin om naar het buitenland te gaan en blijven daarom liever in Nederland. Alleen veel mensen vinden Nederland ook saai en hebben veel dingen in Nederland al gezien. Wat is nog leuk om te doen? Veel mensen volgen dan ook de volgende trend: een super de luxe huisje boeken. De omgeving is dan misschien niet al te spectaculair, het huisje des te meer!

Voorzieningen

Veel van zulke huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben de allernieuwste inrichting en een formaat waar een normaal mens alleen maar van kan dromen. Daarnaast hebben ze vaak voorzieningen als een sauna en een hottub. Een vakantie voelt dus al gauw een beetje als een reisje naar de spa. Mensen boeken deze reisjes vaak als stel of juist met een groep vrienden. Je komt geheel ontspannen van een dergelijk luxe vakantie terug. Een luxe hottub kan voor veel plezier zorgen. Soms staat de hottub of jacuzzi buiten en kan je zo nog tot laat ’s avonds buiten zitten en genieten. 

De vakantiebestemming.

Stel je hebt nu besloten om een luxe huisje te boeken in Nederland. Waar ga je hem dan boeken? Veel mensen vinden de bestemmingen in Nederland niet heel bijzonder. Toch heeft Nederland ook veel mooie bestemmingen. Houdt u van natuur, dan zijn Drenthe en Overijssel echte aanraders. Drenthe heeft uitgestrekte heidegebieden, waar u lang en mooi zou kunnen fietsen. Overijsel heeft mooie bosgebieden waar u goed kan wandelen. Ook zijn in deze provincies oude steden te vinden, die u zou kunnen bezoeken. Heeft u wel eens aan Zwolle, Deventer of Enschede gedacht? Daar kan u zeker leuk vertoeven.