Wellness

De beauty tips op een rij

Iedere dag zie je op Instagram prachtige mensen voorbij komen. Volledig in stijl en prachtig in de make-up. Je kan make-up overal kopen er is eigenlijk zoveel keus dat je wellicht niet meer zo goed wat je nu eigenlijk moet kopen en wat werkt. In deze blog worden de beste beauty tips gegeven om jouw uiterlijk naar een hoger niveau te tillen. Ook jij kan dan de mooiste insta posts maken en kan jij op jouw beurt de beauty tips doorgeven. Lees hieronder snel verder over hoe jij make-up het beste kan inzetten.

Pijnloos ontharen

Laten we beginnen bij de laatste trend: pijnloos ontharen. Vanuit de oertijd hebben we haar op iedere plek meegekregen. Dit was om ons te beschermen tegen de kou. Tegenwoordig hebben we daar kleren voor en is het niet meer nodig om overal haar te hebben. Vooral haar op de benen past niet meer bij het schoonheid ideaal van vandaag. Elke dag scheren is ook weer zo wat en kan best pijnlijk zijn. Gelukkig kan je pijnloos ontharen en hoef jij je geen zorgen meer te maken over zichtbaar haar op je benen.

Opbrengen van make-up

In de jaren 2000 zag je zwaar aangebrachte make-up overal verschijnen. Echter is het vandaag de mode om veel minder make-up te gebruiken. Dat past beter bij de huidige samenleving van vandaag waar het goed genoeg is hoe je zelf bent. We gaan hierdoor terug naar de basics en dat straalt terug in je make-up gebruik. Ga voor het minimale en vooral niet te dik. Denk hierbij aan eyeliner en mascara, maar geen dikke lagen foundation waar iedereen door heen prikt. Je mag zien wie je bent en natuurlijke schoonheid straalt zo veel meer energie uit dan het gefabriceerde spul. Hiermee is het moraal van het verhaal: Onthaar je haar pijnloos en laat dan je natuurlijke zelf schijnen.