Hot stone massage
Wellness

Gezellig een dagje wellness bij Thermen

Wil je lekker ontspannen met een dagje wellness? Dit kan bij De Thermen. De Thermen is een wellness center in Nijmegen. Ze staan bekend om hun goede wellness activiteiten en mooie aankleding. De Thermen is van alle gemakken voorzien. Ze hebben alles van sauna’s en baden tot aan massages en beautybehandelingen. Alle behandelingen worden uitgevoerd door echte experts op het gebied van de behandelingen. Je kunt tevens ook kiezen om jouw dagje uit te breiden naar een weekendje. Je kunt namelijk ook overnachten bij De Thermen. Dus ben je op zoek naar een plek om lekker te ontspannen en de dagelijkse sleur te doorbreken? Neem dan een kijkje op de website van Thermen Nijmegen. 

Dagje wellness

Zeer tevreden over het dagje wellness bij De Thermen

Ik heb met mijn vriendinnen lekker een dagje kunnen ontspannen door de mensen van De Thermen. Ik ben heel tevreden over hoe het is gegaan. Ik kreeg de tip over De Thermen van een vriendin van mij die er al een aantal keer geweest was. Ik ben van plan om er een keertje een weekend van te maken. De ervaring was erg goed. Het wellness center was erg schoon en dat vind ik een fijn gevoel. Mijn vriendinnen delen mijn mening over De Thermen. Ik wist al dat we goed zaten toen we de ingang door liepen. Je liep gelijk een groot ontspannings resort in tenminste zo voelde het. Het was een oase aan rust. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van De Thermen Nijmegen.

Massage

Ook jouw dagje ontspanning plannen?

Wil je meteen jouw ontspanning inplannen? Dit kan via de website van De Thermen. Hier kun je ook alles vinden wat je nodig hebt qua informatie.