een mooi kleurtje krijgen
Wellness

Krijg een mooi kleurtje bij Zonnebank Utrecht

Met een mooi kleurtje op je huid de lente in. Ik vind het altijd fijn om een mooi kleurtje te hebben. Vooral in de maanden voor de zomer en natuurlijk in de zomer zelf vind ik een kleurtje hebben wel zo mooi. Natuurlijk niet te erg en te overdreven, maar iets een kleurtje vind ik bij mezelf wel echt ontzettend mooi. In de zomer zelf vind ik het ook heerlijk om lekker buiten in de tuin te liggen en te zonnen. Natuurlijk niet te veel en wel op een verantwoorde manier, anders is dit natuurlijk niet goed voor mijn huid. Maar wanneer de lente net begonnen is, is de zon nog niet sterk genoeg om hiermee ‘s middags buiten in de tuin te liggen en een kleurtje te krijgen. En omdat ik dan toch een kleurtje wil ga ik wel eens naar de zonnebank toe. Onlangs ben ik terecht gekomen bij een nieuwe zonnebank, Zonnebank Utrecht. En hier ga ik nu met veel plezier naar toe.

goed voorbereid voor de zomer

Een mooie zonnestudio

Zen Zon Zee in Utrecht heeft een hypermoderne en geautomatiseerde zonnestudio. Sinds kort ga ik naar deze zonnestudio en ik ben er heel tevreden over. Wat voor mij ook heel fijn is, is dat deze zonnestudio van maandag tot en met zaterdag open is. De zonnestudio is ook ‘s avonds tot 23:00 uur open, wat ik ook heel prettig vind. De ruime openingstijden zijn voor mij ideaal, zo kan ik ook nadat ik een hele dag heb gewerkt, ‘s avonds nog even zonnen. Toen ik mij net had aangemeld bij deze zonnestudio werd ik door de medewerkers er goed en vriendelijk geholpen. Bij de aanmelding werd er een huidanalyse gedaan om zo mijn huidtype en zonneprofiel te bepalen. Hierna heb ik een hele gemakkelijke, elektronische sleutelhanger gekregen waarmee ik toegang tot het pand heb, ook buiten bemande uren. Ik ben erg tevreden over deze zonnebank Utrecht. Nu kan ik op zowel voor als na de zomer een kleurtje krijgen en deze ook behouden.

bruin worden