https://www.perfecthomeshop.eu/matras/matras-maten/matras-120x200-cm
Wellness

Kwalitatief matras 120×200

Een goede nachtrust is essentieel voor de gezondheid van ieder mens. Tijdens je slaap komen je lichaam en je hersenen tot rust. Dit zorgt ervoor dat je de dag erna beter kunt presteren. Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat iedereen het juiste beddengoed tot zijn beschikking heeft. Het juiste beddengoed begint bij het juiste bed en het juiste matras. Het matras 120×200 is zo’n matras. Door de breedte van 120 centimeter is het bed geschikt voor de twijfelaars, daarom wordt een matras met deze afmeting de twijfelaar genoemd.

matras 120x200

Kan ik met twee personen slapen op het matras 120×200?

Ja, dit is mogelijk. Echter is dit niet aan te raden. Dit komt doordat een goede nachtrust ontzettend belangrijk is. Je kunt dus beter kiezen voor een grotere breedte maat. Daarentegen is het bed erg geschikt als eenpersoonsbed. Door de lengte van 200 centimeter is het bed geschikt voor lengtes tot ongeveer 180 centimeter. Ben je groter dan 180 centimeter, dan is het aan te raden om voor een grotere lengte maat te gaan. Een te klein matras gaat namelijk ten koste van je comfort. 

matras 120x200

Past het matras met binnenvering bij mij?

In totaal zijn er negen verschillende soorten matrassen leverbaar. Een van deze matrassen is het matras met binnenvering. Dit matras zorgt ervoor dat individuele onderdelen van het lichaam extra ondersteunt worden. Daarnaast zorgt de binnenvering voor een goede ventilatie.