Olaplex 3
Verzorging

Thuis je haar weer gezond en fris maken

In de serie van Olaplex is Olaplex 3 het enige middel wat je thuis kunt gebruiken, de andere middelen worden namelijk gebruikt in de kapsalon. Het voldoet ook aan de CG methode, je weet dus zeker dat je te maken hebt met een middel wat gezond voor je haar is. Veel middelen zijn maar een tijdelijke oplossing, helpen je haar niet gezonder maken. De middelen laten je haar er gezonder uitzien zonder echt het probleem aan te pakken, met dit middel is dat anders. Je haar wordt echt hersteld, dit merk en zie je als je met het middel stopt.

Olaplex 3

Hoe breng je het middel aan?

Je kunt Olaplex 3 gebruiken na het douchen, het beste kun je het aanbrengen op handdoekdroog haar. Om een maximaal resultaat te behalen voor je haar is het aan raden om het ongeveer een uur te laten zitten. Heel veel mensen hebben goede ervaringen met het middel, minder breuk in het haar en mooiere vollere krullen. Ook ziet het haar er gewoon veel gezonder uit, niet als stro maar het haar heeft een prachtige gezonde glans. Maar het belangrijkste wat het hulpmiddel doet is de definitie van je krullen verbeteren.

Olaplex 3

Wat is er anders dan andere middelen?

Wanneer je op zoek bent naar een middel om je krullen weer gezond te krijgen stuit je op een enorme berg middelen, maskertjes en andere dingen voor je haar. Maar wat is het verschil met Olaplex 3 en al deze middelen, veel middeltjes en maskers zijn voor de korte termijn en herstellen het haar niet. Die indruk wordt wel gewekt, maar met Olaplex herstel je het haar echt, de eigenschappen die je nodig hebt voor gezond haar worden allemaal hersteld. Je haar ziet er niet alleen gezond uit, het is ook echt gezond. Niet voor even, maar blijvend zal je haar zo blijven.