Ultieme haarverzorging voor natuurlijke krullen met Bounce Curl

bounce-curl

Het goed verzorgen van een bos natuurlijke krullen kan soms een hele klus zijn. Droog haar, klitten of een jeukende hoofdhuid. Het zijn klachten die bij veel mannen en vrouwen met natuurlijke krullen bekend voor komen.

Gezonde krullen beginnen bij een gezonde hoofdhuid. Dit vormt de basis voor gezond en goed gehydrateerd haar. Een veel gebruikte verzorgingsmethode voor natuurlijke krullen is de curly girl methode. Dit is een verzorgingsmethode die speciaal is ontwikkeld voor het verzorgen en goed onderhouden van natuurlijk krullend – en kroeshaar.

De Curly Girl methode

De curly girl methode (CG Methode) gaat er vanuit dat je alleen nog maar verzorgingsproducten gebruikt die CG methode proof zijn. Die producten bevatten geen sulfaten, siliconen, parabenen, uitdrogende oliën, wax of andere schadelijke chemische ingrediënten. Het zal je misschien verbazen, maar al deze ingrediënten zitten in de meeste shampoos en conditioneren die je in de supermarkt of drogist kunt kopen. Met name voor natuurlijke krullend haar zijn deze ingrediënten schadelijk. Een uitgebreid assortiment CG methode proof producten kun je vinden op cgproducten.nl. Dit is de grootste en best gewaardeerde webshop op het gebied van de CG methode en CG producten. Naast alleen maar CG methode proof producten vind je hier ook veel uitgebreide informatie.

CG methode prodocten van Bounce curl

Een bekend merk binnen de curly girl methode community is Bounce curl. Dit merk staat bekend om het maken van verzorgingsproducten voor natuurlijke krullen op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Dus geen chemische toevoegingen maar uitsluitend het beste wat de natuur ons te bieden heeft.

Het assortiment verzorgingsproducten van Bounce curl bevat verschillende soorten conditioners, shampoos, gels en creams. Een compleet assortiment voor een volledige verzorgingsroutine. Natuurlijk is de krachtige werking van Bounce curl het belangrijkst. Maar ook de geur van de haarproducten is natuurlijk belangrijk. Door het toevoegen van natuurlijke geuren kun je er vanuit gaat dat je krullen altijd heerlijk fris ruiken.