Zomer en winter gezond getint

Marc Inbane mousse

Een mooi tintje wie wil dit nu niet, ga je naar een feestje of andere gelegenheid dan wil je er natuurlijk wel lekker fris en stralend uitzien. Wil je er zomer en winter gezond uitzien en je eigen lekker in je vel voelen, met de Marc Inbane mousse heb jij dat mooie prachtige kleurtje. Het fijne van de mousse is, dat het geschikt is voor ieder huidtype. Of je nu al een klein tintje hebt, of je hebt een bleke huid. Welke huidtype je ook hebt, je zult er altijd mooi getint en stralend uitzien na gebruik, geen last van vlekken maar een prachtige egale tint.

Geen oranje kleur na gebruik

In de meeste gevallen bij het gebruik van andere producten of de zonnebank, zie je direct door een oranje gloed dat het een niet natuurlijke kleur is. Met het gebruik van de Marc Inbane mousse heb je geen last van een oranje tint, wel een mooi bruine tint die er zeer natuurlijk uit ziet. Met de producten merk je dat je er stralender uitziet en beter in je vel zit, de producten kun je zowel in de zomer als de winter gebruiken. Je wekt het idee alsof je net terug bent van een lekkere zonvakantie, probeer het ook en geniet snel van een mooi gezond tintje op je hele lichaam.

Marc Inbane mousse

Voel je beter in je vel zitten

Veel mensen hebben er in de winter last van, weinig warmte en de zon laat zich ook niet veel zien. Het kleurtje wat je in de zomer hebt opgebouwd is helaas weer helemaal verdwenen, maar met het gebruik van de Marc Inbane mousse heb je weer een prachtig kleurtje terug. Met de spray krijg je een gezonde tint op je gezicht, met de mousse is je lichaam voorzien van een mooie tint. Zowel mannen als vrouwen kunnen de producten gebruiken, welk huidtype je ook hebt.